Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Chefs@justwine

Chefs@justwine Op regelmatige basis gaan we chefs uitnodigen om voor jullie te koken. Justwine zorgt dan natuurlijk voor de aangepaste wijn! Door Covid kan dit momenteel natuurlijk enkel in afhaal… Nieuw is wel dat dit een Live cooking is op ons terras en u dit warm kan afhalen nu zaterdag 6/3 tussen 17u en 19u.(enkel mogelijk op reservatie)

Op vraag van velen komen de chefs Guy Heyninck en Katrien Vandewoude van Traiteur Heyninck  nog eens terug! (o.a. Belgische kampioen culinair BBQ, Kampioen WBQA Nederland, World vice champion Home cooking from the homeland Jack Daniels USA)

Speciaal voor ons werkte ze deze keer een Roadkill chicken menu uit inclusief dessert van  Madam éclaire.

Just Wine doet er nog een fles heerlijke aangepaste wijn bij! Warm afhalen en onmiddellijk heerlijk genieten thuis!

Tip: boek  extra één van onze  VIP aperopakket:

1 flesje van 37,50 cl Champagne Castelnau Brut réserve en 10gram Royal Belgian Caviar Gold Label aan € 37,85 

1 flesje van 37,50cl Champagne Castelnau Brut réserve en 30 gram Royal Belgian Caviar Gold Label aan € 58,85

Wat is Roadkill chicken?

Als je een beetje de Engelse taal beheerst is het niet moeilijk te verklaren. Doordat de ruggenwervel uit de kip gesneden wordt, kun je hem plat leggen. Net alsof er een auto overheen gereden is dus… In het Nederlands wordt het ook wel gevlinderde kip genoemd, maar roadkill chicken klinkt toch wel stoerder! Door de kip plat te maken is de garing mooi gelijkmatig en vrij snel. De kip krijgt op deze manier een heerlijk krokant korstje.