Klein Constantia - Vin de Constance 2015

0 Beoordelingen
71,00
Prijs per stuk
Niet op voorraad Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Constantia is de bakermat van de Kaapse wijnbouw. De oorspronkelijke 750 ha. wijngaarden werden in 1685 aangelegd door de 2de Hollandse Gouverneur Simon van der Stel. De Constantiahelling geniet... Meer info
 

Productomschrijving

Constantia is de bakermat van de Kaapse wijnbouw. De oorspronkelijke 750 ha. wijngaarden werden in 1685 aangelegd door de 2de Hollandse Gouverneur Simon van der Stel. De Constantiahelling geniet van een uniek microklimaat met afkoeling van de wind uit False Baai. In dit historische kader produceert Klein Constantia vandaag de beste Cool Climate wijnen van Zuid-Afrika. De mooiste resultaten worden bekomen met de Sauvignon Blanc (wit) en de Cabernet Sauvignon (rood). Uiteraard wordt ook de iconische 'Vin de Constance' nog steeds vol liefde gemaakt. Deze bekende dessertwijn, die eeuwen terug al geliefd was door Napoleon en Charles Dickens, is een begrip in de wijnwereld.
Parker : 96/100

Extra informatie

Alcohol 13,50%
Wijn Categorie Zoete wijnen
Land Zuid-Afrika [za]
Jaargang 2015
Restsuiker zoet
Inhoud (l) 0,5 liter
Sluitingstype Kurk
Wijnmaker Klein Constantia
Wijngoed informatie Constantia is de bakermat van de Kaapse wijnbouw. De oorspronkelijke 750 ha. wijngaarden werden in 1685 aangelegd door de 2de Hollandse Gouverneur Simon van der Stel. De Constantiahelling geniet van een uniek microklimaat met afkoeling van de wind uit False Baai. In dit historische kader produceert Klein Constantia vandaag de beste Cool Climate wijnen van Zuid-Afrika. De mooiste resultaten worden bekomen met de Sauvignon Blanc (wit) en de Cabernet Sauvignon (rood). Uiteraard wordt ook de iconische 'Vin de Constance' nog steeds vol liefde gemaakt. Deze bekende dessertwijn, die eeuwen terug al geliefd was door Napoleon en Charles Dickens, is een begrip in de wijnwereld.

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Klein Constantia - Vin de Constance 2015
Laat een review achter
Versturen