Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Mirabras Barbadillo

Schrijf de eerste review van dit product

€ 18,95

Snel overzicht

MIRABRAS... Iets unieks!. 100% Palamino Fino en fermentatie op oude Manzanilla vaten, ondanks dit alles is dit geen sherry maar een gewone witte wijn. Maar 2000 flessen van gemaakt. Een 'speeltje' van de wijnmaakster

Meer afbeeldingen

Na een verblijf van twintig jaar in Mexico, keerde Don Benigno Barbadillo terug naar de Spaanse kustplaats Sanlúcar de Barrameda in het wijngebied Jerez. In 1821 kocht hij daar samen met Don Manuel López Barbadillo de ‘Bodega del Toro’.
Het huidige Barbadillo is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste bedrijf dat Manzanilla expoteerde naar Engeland en Amerika. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor honderd procent in handen van de familie Barbadillo. De bodegas liggen op diverse plekken in Sanlúcar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’. Barbadillo is met 500 hectare (75.000 m2) wijngaard en een productie van 35 miljoen liter de grootste bodega van de regio. Met trots introduceerde men de merken “Solear” en “Muyfina” en de eerste witte wijn van Andalucía.
Alcohol 14,50%
Wijn Categorie Witte wijnen
Land Spanje
Produktie regio Nee
Jaargang Nee
druivenrassen Palomino
Restsuiker droog
Inhoud (l) 0.75
Sluitingstype Kurk
Wijnmaker Nee
Wijngoed informatie Na een verblijf van twintig jaar in Mexico, keerde Don Benigno Barbadillo terug naar de Spaanse kustplaats Sanlúcar de Barrameda in het wijngebied Jerez. In 1821 kocht hij daar samen met Don Manuel López Barbadillo de ‘Bodega del Toro’. Het huidige Barbadillo is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste bedrijf dat Manzanilla expoteerde naar Engeland en Amerika. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor honderd procent in handen van de familie Barbadillo. De bodegas liggen op diverse plekken in Sanlúcar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’. Barbadillo is met 500 hectare (75.000 m2) wijngaard en een productie van 35 miljoen liter de grootste bodega van de regio. Met trots introduceerde men de merken “Solear” en “Muyfina” en de eerste witte wijn van Andalucía.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Barbadillo Palo Cortado VORS ' aged 30 years' 37,50cl
€ 49,50
Quinta de la rosa  20 year old tawny
€ 26,90
   

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.


Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Mirabras Barbadillo

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waarde