Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Tasting@home proefset samengestelde door Just Wine

Tasting@home proefset samengestelde door Just Wine

Onder normale omstandigheden waren we nu volop bezig met de voorbereidingen van onze grote eindejaarsdegustatie. Deze zal echter niet op de gewone manier kunnen doorgaan in dit bijzondere Coronajaar. Daarom zochten we naar een oplossing en laten u graag thuis proeven van onze heerlijke wijnen via de winetasting@home. We pakken uit met 14-daagse promoties die we herhalen tot het eind van 2020, met steeds 18 verschillende wijnen in de kijker. Het unieke is dat u vooraf een proefset kan bestellen!

U kan kiezen uit 2 door ons samengestelde proefsets, bestaande uit 6 flesjes van 10 cl. (1 proefpakket is perfect voor 2 personen) OF U stelt zelf uw proefpakket samen.

Via www.justwine.be kan u een keuze maken uit de selectie met promowijnen. Per proefpakket of per zelf samengesteld pakket van 6 proefflesjes ontvangt u een kortingsbon van €5,00. Deze kortingsbon is geldig bij aankoop vanaf minimum 100 euro uit onze 14-daagse promolijst.

Opgelet: Om de wijn optimaal te proeven vullen wij de sets op het allerlaatste moment af. Het is belangrijk dat jullie de wijn in hetzelfde weekend degusteren om zo de kwaliteit te garanderen. Koel de wijn meteen na ontvangst. Je kan de box afhalen in onze winkel op de door u gekozen dag.Levering is mogelijk in een straal van 10 km ( gratis vanaf 100euro. )